FancyType in het kort

FancyType maakt hippe, luxe en vrolijke afbeeldingen van alles wat wij 'Fancy' vinden! 

Onze kaarten en posters zijn allemaal gemaakt van FSC gecertificeerd papier.

Nieuw zijn onze 'printables' - downloads van onze afbeeldingen om privé te gebruiken,

gaaf voor een foto cadeau zoals een mok of een sticker.

De printables worden aangeboden bij het betreffende product.

Lees de voorwaarden hier!

Het Team

Wij zijn Karen & Kim Trotter,  Moeder en dochter. met eenzelfde passie voor ontwerpen, tekenen en lyfe-style.. Kim is afgestudeerd grafisch vormgever en studeert momenteel aan de PABO. Karen heeft een advies & consultancy bedrijf op het gebied van continu verbeteren. Naast onze studie en werk kriebelde er iets om meer te doen met onze passie en zo is www.pole-and-aerial-sports.com ontstaan. Wij hebben daar veel van geleerd en de reacties zijn heel positief. Echter wij ontwikkelden verder en gingen kaartjes maken met afbeeldingen en teksten van o.a. mensen, dieren en andere dingen die wij 'Fancy' vinden'. En zo is FancyType ontstaan. 

Juist nu in dit social media tijdperk is het zo leuk iemand te verrassen - blij te maken - te feliciteren - te ondersteunen - of gewoon zomaar - met een kaartje... een persoonlijke groet, iets tastbaars, om neer te zetten of op te hangen of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Genoeg redenen om aandacht te geven aan elkaar op zo'n eenvoudige manier als met een kaartje, dit maakt alles toch een beetje mooier!

Het Merk

FancyType is een vrolijk en hip papierwaren merk waarbij wij verschillende stijlen combineren. De papierwaren zijn kleurrijk en hebben een FSC keurmerk. De afbeeldingen & teksten komen bijna altijd uit eigen koker. Bijna...want we hebben nog een paar 'engelse' teksten die al helemaal goed zijn. Daar doen we niets meer aan. Voor de afbeeldingen laten wij ons inspireren door alles dat wij 'Fancy' vinden en geven het onze eigen 'look en feel'. Op onze afbeeldingen en ontwerpen rust auteursrecht.  De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en aandacht voor het milieu. Onze bestellingen worden met zorg en liefde samen gesteld. Ook de door ons gebruikte verpakkingsmaterialen zijn  veelal gemaakt van gerecycled papier.

 

Wil jij FancyType producten verkopen in jouw winkel? Bestel dan met volumekorting hier .... en neem voor een barcode (GS1) nummer met ons contact op via: info@fancytype.nl

 

Wij hopen dat jullie onze passie voelen en de afbeeldingen net zo 'Fancy' vinden als wij!

Warme groet, Karen & Kim