Retourneren 

 

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is van toepassing op de volgende producten:

  1. die volgens uw specificaties tot stand zijn gebracht
  2. printables, deze kunnen niet worden geretourneerd vanwege de aard van dit product

 

Stappenplan retourneren

 

1. Vul het retourformulier voor herroeping in en/of mail het naar info@sportpostcards.com. Je mag het ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier onderaan deze pagina.

 

2. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is .

 

3. Schrijf het retouradres op de verpakking:

Doe Het Beter BV - Sportpostcards

Kerkstraat 77

6996AG Drempt 

 

4. Frankeer het pakket. en breng het naar een DPD of Post.nl servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 

5. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. 

 

Modelformulier Voor Herroeping Fancytype
PDF – 129,3 KB 314 downloads